Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Reducere de 20% pentru cursurile DallesGo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Reducere de 20% pentru cursurile DallesGo Share Reducere de 20% pentru cursurile DallesGo


Campania GO Sale! se desfăşoară până pe 8 martie sub motto-ul: cea mai tentantă reducere şi cele mai căutate cursuri din Capitală: 20% off la **Universul DallesGO**!

**Reducerea de 20%** este valabilă şi pentru voucherele-cadou puse la dispoziţie de Universul DallesGO persoanelor care caută inspiraţie în preajma Valentine’s Day şi Dragobete sau celor care vor să pregătească o surpriză de 1 şi 8 Martie. Aceasta se aplică pentru înscrierile făcute până pe data de 8 martie, la sediul Universul DallesGO din strada Ion Otetelesanu, nr. 2.

Reducerea se aplică pentru tot portofoliul de cursuri after work de la Universul DallesGO. Pentru că Universul DallesGO este locul unde se învaţă din plăcere, pe cursanţi îi aşteaptă **12 săptămâni** de cursuri interactive şi creative after work.

După trei ani de la prima ediţie, cinci sezoane şi peste 600 de cursanţi, Universul DallesGO se dovedeşte a fi cel mai ambiţios proiect din zona de learning lansat în Bucureşti. La cursuri sunt aşteptate să se înscrie persoanele care investesc timp într-o pasiune şi cele care îşi doresc o schimbare profesională. Cursanţilor li se rezervă o experienţă cât mai interactivă şi accesul la specialişti din domeniul industriilor creative.

„Experiența noastră de până acum ne-a demonstrat că există un număr foarte mare de persoane interesate să urmeze cursurile after work pe care le organizăm la Universul DallesGO. **Campania de reduceri** se adresează persoanelor care ne cunosc deja initiațiva şi şi-au propus să se înscrie. Am început să organizăm în fiecare sezon o lună de reduceri în care oferim acestor persoane oportunitatea de a se înscrie din timp cu o reducere substanțială.”, declară Cristian Bănică, brand manager proiectului.

**Programul cursurilor** Universul DallesGo permite accesul studenților, dar și al profesioniștilor, toate începând cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 întâlniri săptămânale.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.