Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

O nouă categorie de bilete epuizată la spectacolul Vaya con Dios

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O nouă categorie de bilete epuizată la spectacolul Vaya con Dios Share O nouă categorie de bilete epuizată la spectacolul Vaya con Dios


Mai puţin de 300 de bilete rămân disponibile în acest moment la **ultimul concert** pe care belgienii de la Vaya con Dios îl susţin la Bucureşti, în cadrul turneului lor de adio – “Farewell Tour 2013”. Locurile din sectoarele B, C, D şi E ale **Sălii Palatului** (categoria a IIa, la preţul de 190 de lei) pentru showul din 15 martie sunt complet ocupate.

**Dani Klein**, care a împlinit 60 de ani pe 1 ianuarie 2013, şi-a publicat volumul autobiografic “Memoirs”. Aripile succesului au purtat-o până acum pe toate continentele; peste tot în lume, oamenii fredonează piesele Vaya con Dios. În spatele talentului şi muncii asidue stă **o femeie extraordinar de ambiţioasă**. Cu “Memoirs”, Dani Klein îşi spune povestea cu sinceritate.

**Notorietatea internaţională** a venit însoţită, în egală măsură, de momente grele şi alegeri dificile, care au rezultat într-o viaţă dezordonată, agitată, atât la nivel profesional, cât şi personal. “Dani Klein este doar un personaj fictiv în care publicul tinde să-şi proiecteze propriile fantezii. Această carte este povestea adevărată a Daniellei Schoovaerts” (numele real al vedetei) spune Dani.

Pe **15 martie**, accesul în sală va fi permis începând cu ora **19.00**, iar spectacolul va începe la ora 20.00. **Biletele** rămase în vânzare sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 150 lei sau 250 lei în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele din categoriile de preţ de 190 lei şi 300 lei (VIP) sunt epuizate. Tichetele **se pot cumpăra online** pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută