Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

LITERAlmente te iubesc!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii LITERAlmente te iubesc! Share LITERAlmente te iubesc!


Editura Litera lansează o campanie dedicată lunii februarie. Celebrează **Valentine’s Day şi Dragobetele** prin campania LITERAlmente te iubesc! Pentru Litera luna februarie este luna iubirii şi a prieteniei aşa că merită sărbătorită.

În cadrul campaniei **LITERAlmente te iubesc!** îndrăgostiţilor li se pregătesc surprize de tot felul: până pe **13 februarie**, pe blogul și pe pagina de facebook ale editurii se desfășoară un concurs al cărui câștigător va primi, pentru el și pereche, o cină romantică urmată de o noapte la hotelul Rin Central Hotel. Cei care doresc un **cadou inspirat**, pentru el sau pentru ea, sunt invitați la BookStop-urile Litera din toată țara, unde vor putea cumpăra, la prețuri speciale, pachete-cadou cu cărți, vin și cele mai fine praline.

**Editura Litera** are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi. Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.