Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Concert Andrea Bocelli în proiecţie la Cinema City

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Andrea Bocelli în proiecţie la Cinema City Share Concert Andrea Bocelli în proiecţie la Cinema City


Cinema City, liderul pieței din România și cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud Est, anunță, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, transmiterea unui concert emoționant, **Andrea Bocelli: Love in Portofino**. Concertul va putea fi vizionat într-un spectacol unic în toate cele 14 cinematografe din întreaga țară, în data de **14 februarie**, ora 20:00. Biletele au fost puse în vânzare, iar rezervările se pot face şi online.

Concertul Love in Portofino a fost înregistrat în august 2012 într-o locație deosebit de frumoasă și romantică din nord-vestul Italiei, în fața unui public invitat la o gală de excepție. Materialul care poate fi urmărit în cinematografele din peste 50 de țări oferă încă o surpriză fanilor artistului, un interviu exclusiv cu **Andrea Bocelli** înregistrat în casa lui din Italia.

**Experiența vizionării unui concert de excepție** și emoția ascultării celor mai cunoscute și îndrăgite cântece de dragoste este amplificată de tehnologia și echipamentele de ultimă generație, care se găsesc în cinematografele Cinema City. Susținut pentru publicul special invitat în piațeta din Portofino, concertul permite spectatorilor care îl vor viziona în sălile de cinema să se bucure de o experiență unică și de un spectacol inedit cu invitați de onoare: violonista Caroline Campbell, **starul german Helene Fischer**, cântăreața braziliană Sandy, trompetistul Chris Botti și logodnica lui Andrea Bocelli, Veronica Berti, acompaniați de un cor și o orchestră de 40 de persoane.

Multiplexurile Cinema City oferă clienților cele mai bune facilități, cele mai moderne tehnologii și cea mai bună calitate a serviciilor, la **cele mai înalte standarde ale industriei la nivel internațional**. Compania deține 134 de săli operate în România care însumează peste 24.000 de locuri, ocupând poziția de lider al pieței. La nivel național, Cinema City operează multiplexuri în București, Pitești, Iași, Timișoara, Arad, Cluj, Târgu Mureș, Bacău, Baia Mare, Brăila, Constanța și Ploiești.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută