Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

A Vision Of Mercury la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A Vision Of Mercury la  Hard Rock Cafe Share A Vision Of Mercury la  Hard Rock Cafe


Datorită interesului sporit al publicului şi cererii foarte mari de bilete, organizatorii anunţă programarea unei reprezentaţii suplimentare a showului A Vision Of Mercury. Cel de al doilea spectacol va avea loc pe 2 martie, la **Hard Rock Cafe**.

Scena din Hard Rock Cafe îi va aparţine lui **A Vision Of Mercury** atât pe 1 cât şi pe 2 martie. În fiecare din cele două seri protagonistul va aduce în faţa spectatorilor un show dinamic, plin de hituri Queen, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei mai spectaculoşi solişti din istoria rockului.

Showul **A Vision Of Mercury** face, de 15 ani, ocolul lumii, iar Joseph Lee Jackson, este cotat drept unul din cei mai autentici artişti tribut Freddie Mercury. Pe 1 şi 2 martie îl puteţi vedea la Hard Rock Cafe, într-un spectacol din care nu vor lipsi hituri precum: **“We Are The Champions”**, “Somebody To Love”, sau “A Kind Of Magic.”

Pentru reprezentaţia A Vision Of Mercury programată pe data de 2 martie se pun în vânzare **bilete** începând de la 40 de lei până la cele din categoria VIP, 120 lei, (întâlnire şi poză cu artistul, plus afişul evenimentului cu autograf).

Biletele pentru cele două reprezentaţii A Vision of Freddie Mercury, programate pe 1 şi 2 martie, sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.