Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

A Vision Of Mercury la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A Vision Of Mercury la  Hard Rock Cafe Share A Vision Of Mercury la  Hard Rock Cafe


Datorită interesului sporit al publicului şi cererii foarte mari de bilete, organizatorii anunţă programarea unei reprezentaţii suplimentare a showului A Vision Of Mercury. Cel de al doilea spectacol va avea loc pe 2 martie, la **Hard Rock Cafe**.

Scena din Hard Rock Cafe îi va aparţine lui **A Vision Of Mercury** atât pe 1 cât şi pe 2 martie. În fiecare din cele două seri protagonistul va aduce în faţa spectatorilor un show dinamic, plin de hituri Queen, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei mai spectaculoşi solişti din istoria rockului.

Showul **A Vision Of Mercury** face, de 15 ani, ocolul lumii, iar Joseph Lee Jackson, este cotat drept unul din cei mai autentici artişti tribut Freddie Mercury. Pe 1 şi 2 martie îl puteţi vedea la Hard Rock Cafe, într-un spectacol din care nu vor lipsi hituri precum: **“We Are The Champions”**, “Somebody To Love”, sau “A Kind Of Magic.”

Pentru reprezentaţia A Vision Of Mercury programată pe data de 2 martie se pun în vânzare **bilete** începând de la 40 de lei până la cele din categoria VIP, 120 lei, (întâlnire şi poză cu artistul, plus afişul evenimentului cu autograf).

Biletele pentru cele două reprezentaţii A Vision of Freddie Mercury, programate pe 1 şi 2 martie, sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută