Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Street Heroes – Cool as Ice

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Street Heroes – Cool as Ice Share Street Heroes – Cool as Ice


Pe **9 februarie** a avut loc ediţia de iarnă e evenimentului Street Heroes. A avut loc la **Turbohalle**, o locatie potrivita pentru valul de cultura urbana care s-a simţit. În cele 24 de ore de maraton au avut loc spectacole de bmx, skating, role şi o serie de concerte.

Evenimentul a fost unul spectaculos pentru amatorii de **hip-hop** şi nu numai. **Street Heroes – Cool as Ice** a avut atât plusuri cât şi minusuri. Un mare plus l-au reprezentat concertele incendiare oferite de **C.T.C, Gojira, Chimie, Aforic** şi mulţi alţii. Concertele s-au ţinut din oră în oră pentru a-i ţine în priză pe cei prezenţi. O altă atracţie au fost “băieţii cu bicicletele” ce au facut un super show, iar în final au ieşit şi învingători la concursul organizat de Street Heroes.

Aş reveni oricând la Street Heroes pentru că acest eveniment reprezintă cu adevărat **cultura urbană**, aş reveni pentru muzica bună, pentru că promovează sporturile extreme şi arta graffiti-uli.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.