Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Tribute AC/DC

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tribute AC/DC Share Tribute AC/DC


Sâmbătă, **9 februarie** 2013, începând cu ora **20**, The R.O.C.K. Tribute AC/DC vor concerta la **Arenele Romane** din Bucureşti. Acest concert face parte dintr-o serie întreagă de evenimente similare, menite să încurajeze şi să susțină muzica de calitate.

**Tribute AC/DC** oferă fanilor muzicii rock, din România, spectacolul incediar al celebrei trupe rock australiene, AC/DC. Trupa a pornit în turneul naţional de promovare a celebrei formaţii rock n roll. Maniera foarte apropiată de original şi asemanarea izbitoare dintre solistul **Daniel Ignat** şi Brian Johnson, au făcut ca trupa **The R.O.C.K**. să ajungă în scurt timp în atenţia publicului din Romania.

The R.O.C.K a reuşit ca doar în câteva luni să se remarce la festivaluri ca B’ESTFEST, Padina Fest, Poiana Urbană, Out Of Doors Fest , dar şi cu ocazia susţinerii mai multor concerte în cluburi şi evenimente private din România.

**Intrarea** pentru concert este **liberă**.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.