Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Spazzio Caffe & Lounge

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Spazzio Caffe & Lounge Share Spazzio Caffe & Lounge


Cred ca ne imaginam cu totii, in timp, cum ar arata restaurantul ideal ori cafeneaua perfecta… Iar atunci cand gasim asa ceva in realitate… daca stiti senzatia, veti intelege de ce am tinut neaparat sa scriu despre o cafenea anume…

Spazzio Caffe & Lounge s-a deschis in Bistrita, pe strada Republicii (care este, emotional si simbolic, elegant si sofisticat…) La inceput, am crezut ca este doar o noua cafenea, unde se poate sta linistit “in vitrina”, intr-o pauza de pranz ori intr-o sambata dimineata, la o poveste cu amicii. Un lucru bun am remarcat insa de atunci: era prima cafenea din Bistrita care se adaptase arhitecturii si aerului cladirii si ale strazii care o gazduiesc…

Ca orice alta cafenea, Spazzio Caffe & Lounge se identifica prin atmosfera care iti este creata tocmai pentru a putea savura un ceai, o cafea, un fresh la modul cat mai placut si firesc.

Va recomand sa ii treceti pragul pentru a va convinge voi insiva de cele relatate mai sus, si sunt convins ca veti fi incantati in modul cel mai placut.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.