Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Şi miniştrii calcă strâmb?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Şi miniştrii calcă strâmb? Share Şi miniştrii calcă strâmb?


Indiferent cum priveşti lucrurile răspunsul este acelaşi. Viaţa de zi cu zi confirmă faptul că „efemeridele” guvernamentale mioritice au multe scăpări, însă asta nu are nimic de-a face cu partea pur personală a existenţei lor. De fapt nici nu vreau să mă opresc asupra persoanelor mai înainte pomenite.

Cu excepţia semnului de întrebare titlul editorialului este acelaşi cu cel al spectacolului pe care un grup de actori orădeni coordonaţi de vechiul nostru prieten Daniel Vulcu l-au adus pe scena teatrului devean. A fost o demonstraţie în plus a faptului că, în zilele apăsătoare pe care le parcurgem, comedia e defularea de care avem nevoie. Ar fi multe de zis. Că reprezentaţia a fost niţeluş cam lungă. Că a abundat în nenumărate „cârlige” menite a spori hazul, oricum savuros, al textului.

Nu fac critică teatrală. Îi critic însă pe cei care au spulberat colectivul teatrului nostru. Erau oameni buni, iar unii dintre ei „mâncau” comedia pe pâine. O echipă care nu trebuia decât bine strunită. Ideea cu teatrul de proiect s-a dovedit păguboasă. E târziu să mai tragem semnale de alarmă. În jurul celor ce decid vânzolesc tot felul de trepăduşi care nu au nimic de-a face cu scena. Iar când apleacă urechea doar la ce spun aceste lipitori şi primarii, şi parlamentarii, şi miniştrii calcă strâmb…

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută