Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Kitaro vine pentru prima oară la Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Kitaro vine pentru prima oară la Bucureşti Share Kitaro vine pentru prima oară la Bucureşti


**Kitaro** este un muzician multi-instrumentist şi compozitor japonez ce uluieşte mapamondul cu sunetele inegalabile. El combină muzica electronică cu cea tradiţională şi va concerta în toamna acestui an pentru prima dată în România.

Concertul, susţinut de Kitaro şi orchestra sa, va avea loc la **Sala Palatului** în data de **5 octombrie** la ora **19.00**. Acest concert face parte din turneul de promovare a noului său material discografic intitulat “Tamayura”, album ce urmează să fie lansat în luna martie a acestui an.

Kitaro are o activitatea artistica impresionanta, a obţinut **Globul de Aur** şi este deţinător al numeroase premii Grammy. Kitaro a cunoscut succesul la nivel mondial în urmă cu mai bine de treizeci de ani datorită stilului său unic şi a fuziunii între mai multe culturi, tehnici şi sfere de conştiinţă. Toate albumele sale sunt considerate **adevărate capodopere** şi înregistrează vânzări colosale.

**Biletele** pentru acest concert au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center, la Sala Palatului, în magazinele EuroGsm şi [online](www.vreaubilet.ro). Preturile acestora variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: Cat. IV – 140 lei, Cat.III – 170 lei, Cat.II – 310 lei, Cat.I – 450 lei, VIP – 630 lei şi Golden VIP – 830 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută