Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Hoața de identitate s-a lansat în cinema

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hoața de identitate s-a lansat în cinema Share Hoața de identitate s-a lansat în cinema


Diana (McCarthy) trăieşte regeşte, ca o prinţesă a shoppingului, cumpărând absolut orice îi trece prin cap, pentru că banii nu sunt o problemă pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da…pentru că numele care stă scris acolo este “Sandy”… iar Sandy este un contabil (**Bateman**), care trăieşte în partea cealaltă a Americii.

Având la dispoziţie doar o săptămână pentru a da de hoaţa care i-a dat lumea peste cap, Sandy Bigelow Patterson porneşte în sud pentru a o confrunta pe care care are acum acces total la viaţa lui. Sandy va încerca totul: să o mituiască, să o ameninţe, să o constrângă, declanşând haosul în încercările lui disperate de a-şi reabilita numele.Regizat de Seth Gordon (**Horrible Bosses**), filmu este produs de Scott Stuber (Ted), Jason Bateman şi Pamela Abdy (47 Ronin).

**Sandy Bigelow Patterson**, un tip obişnuit e împins să ia nişte măsuri extreme pentru a-şi spăla reputaţia. După ce identitatea îi e furată, el poate să piardă totul, aşa că o ia razna încercând să-şi recapete viaţa. Patterson descoperă că la conturile sale are acces nelimitat cineva. Diana merge la cumpărături fără nicio reţinere căci ID-ul pe care îl foloseşte pentru a plăti noile achiziţii e al lui Sandy Bigelow Patterson. Bărbatul are doar o săptămână la dispoziţie pentru a o găsi şi confrunta pe femeia care are acces la întreaga lui viaţă, deşi stă în alt capăt al ţării.

Părerea editorului: Cu siguranță una dintre cele mai așteptate comedii ale începutului de an. Cu o **eroină shopaholic atipică** (fără cei 90/60/90), interpretată de simpatica Melissa McCarthy (celebra Sookie din Gilmore Girls) și cu un umor inteligent, filmul este un succes atât pentru public, cât și pentru critica de specialitate.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.