Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Disney Live! prezintă Mickey’s Magic Show în premieră la Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Disney Live! prezintă Mickey’s Magic Show în premieră la Bucureşti Share Disney Live! prezintă Mickey’s Magic Show în premieră la Bucureşti


Cele mai îndrăgite personaje şi cele mai impresionante momente de magie din lumea Disney vor ajunge în premieră la Bucureşti într-un spectacol care va încânta şi va emoţiona copiii de toate vârstele. Feld Entertainment, producătorii spectacolelor Disney On Ice, aduc publicul într-o lume în care magia Disney capătă un cu totul alt înţeles, în cadrul uneia dintre cele mai ample producţii,”**Mickey’s Magic Show**”.

Evenimentul este organizat de Amphitrion şi se va desfasura la **Sala Palatului**, care va găzdui reprezentaţiile marca Disney în perioada **13 – 17 februarie 2013**.

“Mickey’s Magic Show” prezintă celebre momente de magie din legendarele filme Disney, ce se vor petrece chiar sub ochii publicului: transformarea într-o fracţiune de secundă a hainelor ponosite ale Cenuşăresei într-o frumoasă rochie de bal, spectaculoasa levitaţie a **Prinţesei Jasmine din Aladdin** sau măturile fermecate care dansează din Fantasia.

**Maestrul Magician însuşi – Mickey Mouse** – va uimi publicul cu trucurile sale de iluzionism, alături de Zâna cea Buna din povestea Cenuşăresei, Palarierul Nebun din “Alice în Ţara Minunilor”, dar şi de Michael Barron, unul dintre cei mai talentaţi tineri iluzionişti ai momentului.

Mickey’s Magic Show prezintă celebre momente de magie din legendarele filme Disney, ce se vor petrece chiar sub ochii publicului: transformarea într-o fracţiune de secundă a hainelor ponosite ale Cenuşăresei într-o frumoasă rochie de bal, spectaculoasa levitaţie a Prinţesei Jasmine din Aladdin sau maturile fermecate care dansează din Fantasia.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută