Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cine n-are transporter să-și ia!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cine n-are transporter să-și ia! Share Cine n-are transporter să-și ia!


Poate că îți plac schimbările și chiar ești unul dintre cei ce au nevoie de ele din când în când, sau poate pentru tine este o adevărată povară să schimbi cel mai mic detaliu din viața ta, însă se merge înainte cumva, toți reușim. În restul situațiilor, mai concrete, te poți baza pe sprijinul Emoving.ro.

Site-ul emoving.ro oferă soluții optime în materie de [transport mobilă](http://www.emoving.ro/), incluse fiind și relocări, mutări naționale sau internaționale. În plus, asigură și depozitarea mobilierului, precum și montarea sau demontarea acestuia, acolo unde se solicită acest lucru.

În timpul efectuării mutărilor, toate obiectele implicate sunt manevrate cu cea mai mare atenție de către echipa lor tânără, calificată și pricepută în transport de mobilier. Pentru ca totul să decurgă perfect, echipa **Emoving** are în dotare pături speciale pentru [mutări mobilier](http://www.emoving.ro/servicii/mutari-nationale), folie stretch și folie cu bule de aer, astfel bunurile pe care urmează să le muți vor fi în siguranță pe tot parcursul operațiunii.

Necontând valoarea sau volumul mobilei, Emoving îți va transporta, fără dubiu, în condiții sigure întreg mobilierul de care ai nevoie, fie că este vorba de mobilier vechi, de obiecte din sticlă, oglinzi, acvarii sau aparatură.

Cei de la **Emoving** promit o operațiune rapidă și mărturisesc că nu li s-a întâmplat niciodată să aibă nevoie de mai mult de o zi pentru această, exceptând cazuri cu caracter special și mai spun cu mândrie că nu au avut vreodată pagube în timpul mutărilor. Drept garanție, aceștia vin cu o **poliță de asigurare** per transport de 35.000 de euro, astfel încât să rămâi relaxat cât timp ei își fac treaba.

Echipa emoving.ro oferă, totuși, **prețuri decente** la toate serviciile pentru care excelează și tu vei fi mulțumit, fiindcă îți vor respecta decizia de a-i fi contactat și te vor răsplăti pentru încrederea pe care le-ai acordat-o, cu grijă maximă pentru toate obiectele pe care dorești să le muți. Mai multe detalii pe Emoving.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.