Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Câteva teste și multe provocări. Checked.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Câteva teste și multe provocări. Checked. Share Câteva teste și multe provocări. Checked.


„Totul e un test”, așa-și spunea personajul lui Collin Farrell din Recrutul, James Clayton, un programator școlit la MIT, în timpul unei probe de agilitate pentru CIA. Te supui la **nenumărate teste**. Pentru mici competiții, pentru diplome, pentru acreditări, pentru facultăți și înalte școli, în relațiile interumane și cel puțin câte un test cu tine însuți aproape în fiecare zi. După caz, îl alegi pe acela care este cel mai important pentru tine, îți setezi așteptări, te ții de un plan și demarezi.

Dacă provocarea ta se îndreaptă către cariera, tragi de sforile necesare să-ți ajungă numele unde trebuie sau să ajungi către oamenii în jurul cărora te vezi și lânga care poți fi valoros. Căutarea poate sa înceapă de oriunde, dar poate să înceapă și de la o simplă sugestie a unui prieten pe care l-ai vazut înregistrându-și [CV](http://www.bestjobs.ro/cariera/articole/subiect-mareste-ti-sansele-de-a-fi-chemat-la-un-interviu-model-cv/1/1347)-ul pe o platformă de [joburi](http://www.bestjobs.ro/ ) și cu un **„încearcă și tu bestjobs.ro”** poate să te ducă în sensul in care vrei să te îndrepți sau, cel puțin, să te aducă cu un pas mai aproape de ceea ce ți-ai propus.

Sunt două direcții la bestjobs.ro, fie dai testele, fie le susții. Așadar, fie ești din tabăra angajatorului sau din cea a angajatului, beneficiarii se află de ambele părți, iar comunitatea platformei are de caștigat prin insight-urile pe care le dezvoltă cei de la Bestjobs.ro prin newslettere si sugestii pentru utilizatorii săi.

Și chiar dacă nu toți ajungem la MIT sau nu pe toți ne recrutează un Al Pacino, pe post de instructor al Agenției Centrale de Informații, ne punem, cu siguranță, amprenta în munca noastră de zi cu zi și pentru asta trebuie să știm să ne-o alegem și unde s-o căutăm. Mai multe detalii pe bestjobs.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută