Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Calamar umplut cu fructe de mare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Calamar umplut cu fructe de mare Share Calamar umplut cu fructe de mare


Fructele de mare sunt o alternativă sănătoasă la carne, având un aport echilibrat de grăsimi, proteine şi carbohidraţi care ne ajută să avem o dietă sănătoasă. La o analiză atentă a acestora, observăm că ele sunt bogate în vitamine din complexul B şi nu numai. Au un conţinut scăzut de grăsimi şi sodiu, dar sunt apreciate mai ales pentru faptul că proteinele din componenţa lor sunt uşor absorbite de organism. Zincul, fierul, cuprul, potasiul, iodul, fosforul şi seleniul sunt minerale care se regăsesc şi ele în fructele de mare. Dacă sunt proaspete şi preparate corespunzător, ele sunt adevărate comori pentru dieta noastră şi implicit pentru sănătate. Dacă suferi de carenţe de vitamine, dacă îţi doreşti diete sănătoase, dacă vrei să slăbeşti şi să ai o inimă sănătoasă, consumă cât mai multe preparate rapide din peşte, moluşte şi crustacee.

Restaurantul Old House, situat pe I.L.Caragiale, nr.14 vine în întâmpinarea celor cărora le plac aceste delicatese cu o reţetă de calamar umplut cu fructe de mare în sos picant.

Ingrediente: calamari, fructe de mare, sos picant, orez cu legume.

Mod de preparare: Calamarul curăţat, se prăjeşte şi se flambează cu vin alb. Umpleţi calamari cu fructe de mare, apoi îi puteţi servi cu sos picant şi garnitură de orez cu legume.

Restaurantul Old House vă invită la masă şi vă doreşte poftă bună!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.