Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Anti – Valentine’s Day de la Ţapinarii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Anti – Valentine’s Day de la Ţapinarii Share Anti – Valentine’s Day de la Ţapinarii


Pe **14 februarie**, Ţapinarii sunt în **Club A** ca să ironizeze în stilul lor propriu şi inconfundabil aşa-zisa „zi a îndrăgostiţilor”. Adrian si Cosmin incheie turneul din 2012 cu un concert dedicat tuturor indragostitilor autentici. Concertul va începe la ora **21.00**

Faimosul duo de **folk alternativ** aduce cu sine şi un album nou, al nouălea din carieră. Se numeşte „Visul Românesc” şi conţine 11 cântece, cu aportul unor invitaţi ca Ada Milea, Alina Manole, Fără Zahar, Cosmin Vaman.

**Trupa Ţapinarii** s-a format în anul 2001. Cosmin Covei facuse un filmulet-portret, avand ca protagonist un pitic stripper, apoi a fost compusa si piesa „Sunt fericit”, iar filmuletul s-a transformat în videoclip muzical. Cenzurat de MCM la acea vreme, din cauza faptului ca protagonistul aparea destul de sumar îmbracat, doar în chiloti, „Sunt fericit” a avut premiera pe TVR 1 la matinalul lui Robert Turcescu.Atomic tv a difuzat videoclipul în noaptea de înviere în 2001.

**Biletele** se pot cumpăra de la intrare, preţul lor fiind de 10 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută