Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ziua Îndrăgostiţilor însufleţeşte Castelul Bran

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ziua Îndrăgostiţilor însufleţeşte Castelul Bran Share Ziua Îndrăgostiţilor însufleţeşte Castelul Bran


Ziua Îndrăgostiților – Valentine’s Day îşi va face simţită prezenţa, ca în fiecare an, între zidurile gri ale Castelului Bran. Pentru o zi, în 14 februarie 2013, gândurile şi gesturile calde de iubire şi recunoştință faţă de persoanele dragi vor însufleţi, în aşteptarea primăverii, ca-ntr-un basm cu prinţese, vechiul castel medieval.

Nu trebuie decât să-i treceţi pragul pentru ca propriile vise să se îmbogăţească cu cele pe care vi le oferă, pas cu pas, fiecare încăpere a măreţului edificiu. Nu vor lipsi florile, vinul roşu, ciocolata caldă, fructele şi, desigur, în funcţie, de bogăţia fiecărei inimi, declaraţiile de dragoste şoptite în acorduri de pian.

Cei care, din diverse motive, nu pot vizita Castelul Bran de Ziua Îndrăgostiţilor, pot gusta din atmosfera acestei zile speciale prin participarea la un concurs. Dând ”like” paginii oficiale de Facebook a edificiului (Bran Castle Official), în perioada 4 – 12 februarie 2013, puteţi câştiga, prin tragere la sorţi, un premiu surpriză, marcă a Castelului Bran.

De asemenea, în paralel cu pregătirile de la Castelul Bran pentru Valentine’s Day, se organizează un concurs interactiv, la un radio local (Radio Braşov), care are ca premiu o cină romantică, în doi, la Bistro de l’Arte din Braşov. Astfel, câştigătorul îi va putea oferi persoanei iubite clipe romantice, garnisite cu savoarea unor bucate alese şi a unui desert delicios, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Accesul la Castelul Bran, in 14 februarie, se va face în intervalul orar 9.00 – 16.00, preţul biletului fiind neschimbat (25 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi, 15 lei pentru pensionari şi 5 lei pentru copii). Mai multe detalii pe www.bran-castle.com sau la tel. 0268 237 700.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută