Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Très Courts – Fă un foarte scurt metraj !

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Très Courts – Fă un foarte scurt metraj ! Share Très Courts – Fă un foarte scurt metraj !


Ai ceva de spus?
Spune-o pe scurt! Printr-un foarte scurt metraj!

Festivalul de Foarte Scurt Metraj „Très Courts” aşteaptă filme foarte scurte, de maxim 3 minute (ficţiune, animaţie, documentar sau experimental) realizate în România de amatori sau profesionişti, până în data de 28 februarie 2013.
Cele mai bune vor face parte din Selecţia românească a festivalului, care va fi proiectată în cele 23 de oraşe din ţară care găzduiesc festivalul Très Courts în luna aprilie, în fata a peste 5000 de spectatori!

Dar sunt bineînţeles şi premii care merită câştigate: participare în calitate de „guest” la festivalul TIFF în luna iunie cu cheltuielile de cazare, masă şi transport asigurate de Institutul Francez şi smartphoneuri oferite de sponsorul festivalul ORANGE Romania. Organizaţia internaţională a francofoniei oferă din nou anul aceste un premiu de 250 de euro pentru filmul care valorizează cel mai bine francofonia şi valorile sale.

Urmatoarea ediţie TRES COURTS are loc în 25-28 aprilie 2013 în Romania şi în alte 17 ţări.

www.trescourt.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută