Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

The Light Cinema te invită la maratonul filmelor de dragoste

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Light Cinema te invită la maratonul filmelor de dragoste Share The Light Cinema te invită la maratonul filmelor de dragoste


**The Light Cinema** organizează o seară cu 6 filme minunate care prezintă dragostea sub diferite forme. Cei care vor alege să meargă la film cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor vor petrece împreună în The Light Bar pe **16 februarie** începând cu ora 23:00.

S-au pregătit multe **surprize pentru cei îndrăgostiţi** cât şi cei mai puţin îndragostiţi care vor să işi manifeste sentimentele petrecând o noapte specială la The Light Cinema.

**Biletul** de intrare la acest eveniment are valoarea de 35 lei de persoană. Acesta permite accesul la toate filmele difuzate la The Light Cinema în noaptea de 16 spre 17 februarie, precum şi la petrecerea organizată la **The Light Bar**. Tichetele s-au pus în vânzare şi se pot achiziţiona de la casele de bilete The Light Cinema sau The Light Bar.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută