Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

“Paris, Mon Amour” la Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Paris, Mon Amour” la Sibiu Share “Paris, Mon Amour” la Sibiu


Pe lângă zecile de spectacole cu care ne-a obișnuit lunar, Teatrul Național ”Radu Stanca” din Sibiu a pregătit luna aceasta o surpriză iubitorilor de teatru: aducerea la Sibiu a unui spectacol invitat, de la București. Este vorba despre producția ”Mon Amor” a Teatrului Național de Operetă ”Ion Dacian”, eveniment programat pentru seara zilei de 23 februarie, începând cu ora 19:00. „Paris mon amour” este un spectacol colaj ce are la bază unele dintre cele mai cunoscute chansonete pariziene, printre care piesele „Je ne regrette rien” şi „La vie en rose” ale lui Edith Piaf, „Ne me quitte pas” a lui Jaques Brel sau „Salut” a lui Joe Dassin. ”Producţia Teatrului Naţional de Operetă creează o lume halucinogenă, într-o cafenea de pe o stradă pariziană, unde sub lumina felinarelor, spectatorii vor asista la o serie de poveşti despre dragoste, artă şi seducţie”, anunță organizatorii.

Spectacolul este un omagiu adus șansonetelor care răsună pe străzile Parisului, acel Paris al artiștilor necunoscuți, al îndrăgostiților de pretutindeni. Invitați într-o cafenea, la lumina felinarelor și la un pahar de șampanie, spectatorii vor asista la o serie de povești despre artă, despre seducție și frumos, despre foșnetul continuu al fustelor și mătăsurilor sau despre cuplurile ce mărșaluiesc braț la braț, înfruntând destinul și tentațiile, oferindu-se plăcerii și orașului căruia îi aparțin. Cu ocazia acestui eveniment, pe scena Teatrului Național ”Radu Stanca” vor urca o serie de actori cunocuți și apreciați în capitală, precum: Tina Munteanu/ Loredana Căvăşdan, Cătălin Petrescu, Oana Rusu/ Adriana Butoi, Florin Budnaru, Bianca Ionescu/ Raluca Ciocă, Matei Nicolescu, Daniela Vlădescu, Alexandra Savu, Daniel Eufrosin/ Marius Mitrofan, Ernest Fazekas, Silvia Şohterus și Gladiola Niţulescu. În plus, producția aduce la Sibiu și un ansamblu de balet, format din: Diana Ferencz, Cristina Osiceanu, Delia Şerban, Monica Ştraţ, Andreea Toma, Andrei Ciobanu, Marius Grosu, Marian Horhotă și Relu Stoian.

În cadrul stagiunii 2012 – 2013 Teatrul Național de Operetă ”Ion Dacian” intreprinde un mini-turneu național, care-i va purta pe artiști prin mai multe orașe prin țară.

*Pentru reprezentația de la Sibiu prețul unui bilet este 30 de lei, cu reducere la 20 de lei pentru elevi și studenți. Biletele se găsesc la Agenția Teatrală*

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.