Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

O lună plină de surprize

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O lună plină de surprize Share O lună plină de surprize


Luna februarie este o lună uşor ciudată şi în acelaşi timp drăguţă: aduce sfârşitul iernii, Ziua Îndrăgostiţilor şi Dragobetele, “dezmorţeşte” atmosfera pe străzi şi permite primelor evenimente ale anului să îşi facă apariţia pe scenele oraşului. Pentru Sibiu, februarie aduce peste 23 de piese de teatru, spectacole de balet, concerte Viţa de Vie şi Suie Paparude, dar şi alte zeci de evenimente, deosebite şi unele chiar măreţe, care reuşesc cumva să încapă în cea mai scurtă lună a anului. Pentru că tradiţia spune că în a doua lună a anului se organizează cele mai frumoase carnavaluri, sibienii nu se dezmint, iar în 9 februarie, la Arena Platoş va începe parada măştilor şi a poveştilor pe care acestea le aduc cu ele. Carnavalul va aduce la Păltiniş şi îndrăgita trupă Suie Paparude, dar şi DJ cunoscuţi, motiv pentru care cel puţin pentru o noapte gerul va fi alungat şi înlocuit cu multă voie bună.

Pentru că e luna îndrăgostiţilor, străzile se vor umple de inimioare, flori şi jucării de pluş, pe care adolescenţii le vor tranzacţiona cu zâmbete timide şi mâini tremurânde. Prin cluburi deja au fost programate petreceri şi momente speciale dedicate zilei de 14 februarie, care nu va fi ignorată nici anul acesta de o mare parte dintre sibienii care au vârsta cuprinsă între 5 şi 50 de ani.

Încă un motiv să ne bucurăm de ultima lună a acestei ierni este faptul că o sa mai treacă mult timp, până când se vor întoarce zăpada şi o altă iarnă la fel de frumoasă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută