Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Miresele sunt chemate la târgul de la Romexpo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Miresele sunt chemate la târgul de la Romexpo Share Miresele sunt chemate la târgul de la Romexpo


Dacă-i nuntă, mare să fie! Cel mai important târg pentru mirese le va aduce la Bucureşti pe tinerele din toată ţara. Week-end-ul ce va debuta pe **22 feberuarie** este cel în care mai bine de 250 de expozanţi se vor întâlni sub cupola de la **Romexpo** pentru a ne arăta că frumuseţea nunţii o găsim cu lejeritate la un târg mare.

Când eşti mireasă vrei să ai de unde alege. Grija celor din jur rămâne doar să te convingă să iei rapid decizia finală. Pentru noi toţi, preocupaţi de acest eveniment dorit încă din copilărie, se vor aduna la târg peste **250 de producători** care ne promit că vom avea de unde alege. Ei ne invită la standurile lor conform **programului**: vineri, începând cu ora 12 până în jurul orei 20, sâmbătă ne aşteaptă între orele 10 şi 20, urmând ca duminică târgul să înceapă la 10, dar să se termine la ora 18.

Organizatorii evenimentului “Târgul Ghidul Miresei” pregătesc o suprafață de desfășurare de aproximativ **10.000 mp** și mii de modele de rochii de mireasă, toate tipurile de costume de mire, de la cel clasic până la cel modern sau ‘made to measure’, zeci de mii de modele de inele, sute de oferte pentru decorul de nuntă și multe altele, toate în ultimele tendințele.

Mirii care nu doresc o nuntă stereotip vor găsi la Târgul de nunți **Ghidul Miresei – Romexpo 2013** oferte pentru Nunta de Scenă – un spectacol de teatru în care mirii și invitații devin actori pentru o zi. Un concept inedit în România, lansat oficial în 2012 la Târgul Ghidul Miresei.

Pentru vizitatori și mai ales pentru miresele îndrăznețe organizatorii pregătesc și o expoziție cu rochii de mireasă din hârtie ce vor fi realizate de finaliștii concursului **‘’Scrie Istorie cu Rochia din Hârtie’’** organizat de Ghidul Miresei în perioada 1 – 14 februarie 2013. Cosmina Englizian va crea o rochie de mireasă din hârtie care va fi purtată la deschiderea oficială a târgului de către una din vedetele autohtone.

Cea de a VIII-a ediție a Târgului Ghidul Miresei aduce o premieră în mediul on-line pentru un astfel de eveniment – campania #TGM2013 care se va derula pe Instagram și Twitter. Utilizatorii celor două rețele sociale care vor folosi hashtagul #TGM2013 de la Târgul Ghidul Miresei, vor fi premiați zilnic pentru ‘’Instagram – Cea mai apreciată fotografie’’ și ‘’Twitter – Cel mai apreciat status’’. Şi pentru că suntem în zona online-ului, site-ul organizatorilor este www.targulghidulmiresei.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.