Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Mircea Diaconu în spectacol la Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mircea Diaconu în spectacol la Sibiu Share Mircea Diaconu în spectacol la Sibiu


Teatrul Contantin Nottara din București poposește în 20 februarie la Sibiu, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, unde va prezenta spectacolul ”Variațiuni enigmatioce”. Evenimentul îi aduce la Sibiu, în roluri principale, pe Alexandru Repan şi Mircea Diaconu. Regia spectacolului este semnată de Claudiu Goga, iar scenografia de Sică Rusescu.

Piesa, scrisă de Eric Emanuel Schmitt şi tradusă de Silvia Dumitriu, îşi are originea în compoziţia englezului Edward Elgar, al cărei motiv principal muzical ritmează acţiunea spectacolului. În ceea ce priveşte tema piesei, aceasta propune întâlnirea dramatică dintre cele două personaje masculine, care îşi dispută iubirea pentru aceeaşi femeie. Astfel, cei care vor să trăiască, împreună cu protagonoştii, diversele ipostaze ale realităţii, îşi pot achiziţiona bilete de la Agenţia Casei de Cultură, cu 50 sau 40 de lei, respectiv 25 de lei, cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută