Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Lala Band cântă la CinemaPro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lala Band cântă la CinemaPro Share Lala Band cântă la CinemaPro


Uneori dragostea poate să fie lala. Cu siguranţă de Ziua Indrăgostiților cele mai frumoase cântece de iubire vor răsuna pe străzi, dar şi la cinematorgraf şi anume la CinemaPRO. Lala Band va fi prezentă în faţa marelui ecran pe **14 februarie** la Bucureşti pentru singurul concert din perioada următoare din capitală.

Reprezentația iubitei formații, precedată de avanpremiera noului film fenomen, **Cronicile Casterilor: A 16-a lună**, poate fi cea mai frumoasă propunere pentru o seară specială alături de persoana iubită. Aflați în plin turneu național, Criss și Vlad, Alina, Dorian și Liviu, Sore și Rapha, Alexia, Dima și Bubu vor petrece seara de 14 februarie la doar câțiva metri distanță de fanii care se vor bucura de o experiență unică, la cinematograful stelelor.

Evenimentul dedicat îndrăgostiților va începe la **ora 19:00**, cu avanpremiera filmului Cronicile Casterilor: A 16-a lună. Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia și Margaret Stohl, prima parte a noii francize fenomen spune povestea de iubire supranaturală dintre Ethan (Alden Ehrenreich) și Lena (Alice Englert), doi adolescenți care trebuie să își aleagă propriul drum în viață și să lupte pentru a-și apăra dragostea.

După avanpremieră, publicul se va ridica în picioare în momentul în care cei mai îndrăgiți membri **LaLa Band** vor urca pe scena CinemaPRO pentru un concert live plin de energie pozitivă, melodii extrem de cunoscute și mult romantism în atmosferă.

De la un film bun și un concert pentru îndrăgostiți cu siguranță nu poate lipsi meniul special pentru cuplu. Așadar, pachetul include și un Meniu Romance, cu popcorn și Coca-Cola pentru două persoane.

**Prețul pachetului** pentru două persoane este de 150 de lei. Pentru achiziționarea unui singur bilet prețul este de 66,5 lei și oferă acces la film și concert. Rezervări se pot face la numărul de telefon 031.824.13.60 și pe www.cinemapro.ro. Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete CinemaPRO.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.