Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Instrumental. By Miklos Erhardt.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Instrumental. By Miklos Erhardt. Share Instrumental. By Miklos Erhardt.


O nouă expoziţie poate fi vizitată la Cluj de toţi iubitorii de cultură, organizată de data aceasta de tranzit.ro. “Instrumental”, parte a programului Ficţiune, Retorică și Fapte dezvoltat de tranzit.ro este o expoziţie semnată de Miklos Erhardt (n. 1966), un cunoscut artist plastic născut la Budapesta, care, a colaborat cu artiștii Dominic Hislop (Scoţia) și Elske Rosenfeld (Germania) în cadrul proiectului Big Hope, care a fost creat în jurul a mai multe documentare sociale, reprezentative pentru scena artistică internaţională.

Opera artistului este reprezentată prin intervenţii în spaţiul public, fotografie, video, instalaţii cu diverse medii, evoluând în cadrul suprapunerilor câmpurilor social, politic şi artistic. “Titlul expoziţiei poate fi înţeles ca o reflecţie asupra unei situaţii – foarte familiară în Ungaria – în care orice idee, fie ea un act de vorbire cotidian sau un concept artistic rafinat, este instrumentalizată, încă din primul moment, adesea chiar înainte de asta, în cadrul unui câmp binar de valori şi interese. M.E”. Expoziţia “Instrumental” este deschisă până la începutul lunii martie și se poate vizita de luni până vineri între orele 15.00 – 18.00 la adresa Str. Brassai Samuel 5.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută