Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ce faci de Ziua Îndrăgostiților?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce faci de Ziua Îndrăgostiților? Share Ce faci de Ziua Îndrăgostiților?


Odată cu venirea lunii februarie, toată lumea descoperă că e îndrăgostită. Nu înțeleg de ce trebuie să sărbătorești iubirea doar o zi pe an, dar asta e altă poveste.

Având în vedere că marea zi a lui Cupidon se apropie cu pași repezi, ne-am gândit să îți oferim câteva sugestii pentru o seară în doi memorabilă.

La Hotel Ramada ai parte de o surpriză din partea casei. Dacă te numeri printre primele 10 perechi care rezervă o cină romantică în seara de 16 februarie, poți savura o cupă de șampanie rece în intimitatea propriei camere.

Hotel Traian te îmbie cu o plimbare cu limuzina, atâta timp cât respecți regula primilor 10 înscriși. Așadar, ai parte de o cină romantică, șampanie din partea casei și o plimbare cu totul deosebită.

Bucate alese și tarife cu totul speciale vă așteaptă și la Restaurantele Bellaria și Restaurant Panoramic. Inimioare, trandafiri, cea mai bună muzică live și o atmosferă demnă de ziua lui Cupidon sunt ingredientele perfecte pentru un Valentineˈs Day de neuitat. Răsfoiește paginile Zile și Nopți și află mai multe despre ce poți face de Ziua Îndrăgostiților!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.