Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Slash pentru prima oară în România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Slash pentru prima oară în România Share Slash pentru prima oară în România


Unul dintre cei mai faimoși și iubiți chitariști ai lumii vine pentru prima dată în România pe **5 februarie** la Sala Palatului din Bucureşti .Este vorba despre Slash care se întoarce cu unul dintre cele mai interesante și promițătoare proiecte ale anului, „Apocalyptic Love”, alături de Myles Kennedy și The Conspirators.

Când **Guns N’ Roses** venea pentru prima dată în România, fără Slash, fanii erau indignați și puțin dezamăgiți. Iată că a venit acel moment când Slash vine în România, fără Guns N’ Roses. Nu vine însă singur, ci cu unul dintre cele mai interesante și promițătoare proiecte ale anului, „Apocalyptic Love”, alături de Myles Kennedy şi The Conspirators.

Colaborarea dintre **Myles Kennedy**, solistul Alter Bridge şi Slash a început în 2010, odată cu înregistrarea primului album solo al chitaristului, care a reunit solişti celebri, precum Ozzy Osbourne, Fergie, Lemmy Kilmister, Adam Levine, Iggy Pop şi Dave Grohl.

După lansarea materialului discografic, Myles l-a însoţit pe Slash pe tot parcursul turneului de promovare. Chimia artistică dintre cei doi a devenit greu de neglijat şi a condus la elaborarea noului album, **„Apocalyptic Love”**.

Maestrul modern al chitarei Gibson și-a început cariera în cadrul formației Guns N’Roses, având o influență semnificativă asupra stilului și imaginii trupei. Nonconformist, creativ, exploziv, Slash a adus **un suflu nou** pe scena industriei muzicale a vremurilor și a reușit să-și pună amprenta definitiv asupra genului hard-rock.

Slash a contribuit la 5 materiale alături de Guns, după care a survenit despărțirea în 1996, lăsând în urma sa un personaj remarcabil din cultura rock: **chitaristul cu joben**.

Fanii vor avea ocazia să asculte, pe lângă noul proiect magnific,” Apocalyptic Love”, și hiturile care au făcut formația Guns N’ Roses consacrată. Preţurile biletelor sunt: 260, 220, 160 si 100 de lei. **Tichetele disponibile**se găsesc prin reţeaua Eventim, magazinele Orange,Vodafon si Domo, librăriile Humanitas şi Carturesti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.eventim.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută