Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Nişte băieţi, pentru prima dată în viaţă la Galaţi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nişte băieţi, pentru prima dată în viaţă la Galaţi Share Nişte băieţi, pentru prima dată în viaţă la Galaţi


Pentru a verifica acurateţea unor hărţi care dau oraşele Brăila şi Galaţi ca fiind situate pe cursul inferior al fluviului Dunărea, băieţii de la Nişte băieţi vor efectua vineri spre sîmbătă o incursiune fulger în zona sus-menţionată.

Aşadar, cei care în weekend-ul următor se vor afla prin judeţul GL cu treabă, (la furat fier vechi de la combinat), cu şcoala, sau pur şi simplu cu domiciliul de reşedinţă sînt invitaţi vineri seară, 8 februarie, în clubul Zodiar (str. Lahovari 7) din Galaţi pentru concert Nişte băieţi plus paradeala aferentă.

Paradeală, paradeli = substantiv ce exprimă voie bună, party, cuba libre, tăvăleală pe jos, beri la ora 8 AM, melodramatism la ora 11, a doua zi, pe teme de jurăminte de prietenie şi iubire veşnică faţă de partenerul tău de pahar, impunerea punctului de vedere cu o lovitură semiconcretă şi obosită în tejgheaua barului. (cf. DEX offline Nişte băieţi)

Intrarea la concert costă 15 RON. Dacă vreţi rezervări pentru grupuri mai mari, venit cu firma, cu clasa sau pentru organizări teambuilding, sunaţi cu încredere la numărul de telefon afişat pe ecran. Nişte băieţi vă aşteaptă în frumosul oraş Galaţi, pe care nu l-a văzut niciodată.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută