Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

La vremuri noi obiceiuri de lectură noi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La vremuri noi obiceiuri de lectură noi Share La vremuri noi obiceiuri de lectură noi


Mare parte din revistele istețe și tot ce însemană presă mai specilaizată și mai glam s-a translatat parțial sau total pe Internet. **Cărțile** au fost deja transferate electronic. Este epoca regelui **Kindle** și totușii melancolicii plâng după suportul de hârtie. A cărui dispariție va mai întârzia. Și înainte de revoluția informațională prilejuită de interneturi și după ea oamenii au citit.

A dispărut suportul fizic, s-a facilitat (contra cost sau pe gratuitelea) accesul la romane, reviste, literaturi și articole. Deloc paradoxal, tot **Internetul** servește la comenzi serioase de romane tipărite pe hârtie. Între amazaone și un simplu click s-a ajuns la o echivalență perfectă.

Cei grăbiți și deloc pasionați de stocarea lucrurilor downloadeză și se abonează de pe world wide web. Cei care-și vor cărțile ordonat puse într-o bibliotecă, nu într-un folder tot la Internet recurg. Marele împărat al serviciilor de livrare, Internetul capabil de absolut roice după cum bine îl știm face tot posibilul pentru a facilita consumul. Chiar și cele mai intelectuale consumuri.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.