Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Doru Stănculescu în concert

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Doru Stănculescu în concert Share Doru Stănculescu în concert


Pe data de **7 februarie**, Doru Stănculescu urcă alături de colegii de breaslă pentru a oferi un spectacol celor ce iubesc muzica folk. Spectacolul se ţine la **Sala Radio** şi va începe la **ora 19.00**.

Alături de “El Presidente”, aşa cum este alintat de către colegii de breaslă, **Doru Stănculescu**, urcă pe scenă mari artişti ai momentului: Mircea Florian, Mircea Vintilă, Horaţiu Mălăele, Grigore Leşe, Mihaela Mihai, Zoia Alecu, Radu Gheorghe şi Sorin Minghiat.

Acest concert Doru Stănculescu marchează pe de o parte aniversarea a celor **42 de ani de carieră muzicală** şi pe de altă parte lansarea dublului album “Doru Stănculescu – de alaltăieri şi până ieri vol I şi II”. Festiv, unic, cu o atmosferă specifică concertelor folk.

Doru Stănculescu este un cântăreț și instrumentist de muzică folk. A debutat în 1968 cu melodia **„Ion Crîșmaru”**, pe versuri de Octavian Goga. Lansează primul disc single la casa de discuri Electrecord în 1978. A apărut la televiziune cu melodii ca Ai, hai, Ecou de romanță și Fără petale. Este membru fondator al Cenaclului Flacăra unde a participat până la desființarea acestuia.

Există **două categorii de bilete** la concert, iar cei care doresc să achiziţioneze şi dublul album o pot face şi separat, în seara de concert, şi prin intermediul pachetelor promoţionale: bilet+album. Biletele la concertul Doru Stănculescu de la Sala Radio se găsesc în reţeaua Eventim şi [online](www.evetim.ro).

**Biletele** la concert au următoarele preţuri :42, 65, 70 şi 90 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută