Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cel mai prost magician

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cel mai prost magician Share Cel mai prost magician


Vlad Grigorescu este primul iluzionist care a adus in Romania conceptul de mentalism si hipnoza de scena, prezinta **7 februarie**, de la **ora 20:00**, la **Club Prometheus** din Bucuresti, spectacolul „Cel mai prost magician”. Preţul biletelor este de 20 de lei.

Vlad Grigorescu se tot laudă că este cel mai prost magician. Și propune un **spectacol despre el**, despre cum a început el, despre cum a continuat și cum ajuns să fie cel mai prost din breasla lui. Promite magie de maneliști, bancuri seci și trucuri.

De ce se numeşte aşa? Vlad spune că dacă toţi magicienii se autointituleaza „cel mai bun, „cel mai mare”, „cel mai cel”, lui nu-i rămâne decât „cel mai prost” şi îşi îmbrăţişează titulatura fără probleme. Ba chiar promite că în spectacol va arăta de ce este el cel mai prost din breasla lui.

Vlad Grigorescu promite deasemenea ca ne va arăta cum este **magia** făcuta de manelisti, cum arată o şedinţă de spiritism când e făcută de el, cum se face un truc cu cărţi gay, un truc sec, toată magia din Romania sintetizată într-un singur truc şi piesa de rezistenţă, trucul care l-a făcut să se apuce de magie la 6 ani, adus la un cu totul alt nivel.

Nu este un **spectacol** în care va face pe prostul dar este plin de comedie, nu este un spectacol în care face pe deşteptul dar este plin de trucuri inteligente, este un spectacol despre cum vede Vlad Grigorescu magia, ce înseamna pentru el, cum a început, cum a evoluat şi cum a ajuns el să fie **cel mai prost magician** .

Vlad Grigorescu este unul din **artistii de top** ai României. Tânăr, carismatic, energic şi cu abilităţi ieşite din comun, el reuşeşte să ţină o sală întreagă cu gura căscată prin demonstraţiile sale de mentalism. Combină tehnici psihologice de manipulare, sugestie, îndemnare şi multa intuiţie ca să creeze iluzia unui al şaselea simţ.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută