Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Bărbatul visurilor tale nu există

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bărbatul visurilor tale nu există Share Bărbatul visurilor tale nu există


Mă tot întrebam unde au dispăut bărbații buni din București. Aflu cu stupoare că sunt plecați pe pârtiile de snowboard și ski din frumoasa noastră patrie. Nu, nu e nici un banc, este **crunta realitate** cu care se confruntă femeile de după blocurile gri. Fie, lăsând **dramele** la o parte, cu siguranță dacă îndrăznești să ieși din zona ta de confort și să-ți pui placa sau schiurile în picioare, te vei alege cu ceva prospătură la finalul zilei.

N-aș fi crezut, dacă nu aș fi trăit pe propria piele. Băieți înalți ca brazii, citiți, atenți, aproape că n-ai fi crezut că bărbatul visurilor tale se găsește pe pârtie. Unde mai pui că este singurul loc de pe acest Pământ unde te va alege după cât de chic înfofolită ești. Sau dacă și mai bine aveai **fantezii** cu arabii, cu siguranță îți vei găsi alesul care să te placă numai după ochi.

Bărbatul visurilor tale **nu există**. Să ne fie clar. Oricât de deștept, frumos, înalt, șarmant ar fi el, bărbatul visurilor tale va înceta să se mai numească așa în momentul în care îl vei întâlni. Poate să îndeplinească toate condițiile, posibile și imposibile, pe care tu le-ai cerut în viața asta de la cineva, cu siguranță când îți vei da seama cât este de perfect, vei mai găsi tu ceva care să-l scoată din joc.

Toată viața mi-am închipuit că bărbatul visurilor mele trebuie să îndeplinească cam 3 caracteristici esențiale, aveam și d-alea de rezervă că doar nu l-aș fi lăsat să scape atât de ușor. Zis și făcut, l-am întâlnit și ce să vezi, nu era de ajuns. Mintea mea umbla după unu care culmea, nu îndeplinea două dintre categoriile la care prezentul oscila. Să le ia naiba de bife, mie mi-a ajuns.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută