Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Street Heroes – Cel mai tare eveniment urban al iernii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Street Heroes – Cel mai tare eveniment urban al iernii Share Street Heroes – Cel mai tare eveniment urban al iernii


Pentru toţi iubitorii de hip-hop şi nu numai, am o veste bună. **Street Heroes** a lăsat vara şi vine să ne încălzească zilele reci de februarie printr-o petrecere ce va dura 24 de ore. Cel mai cool festival de sporturi extreme şi cultura urbană vine pe **9 februarie** în Turbohalle.

Street Heroes se aprinde din nou în 2013 de data aceasta cu cea mai proaspătă ediţie. Se va amenaja un **skatepark** unde amatorii de senzaţii tari îşi vor putea arăta îndemânarea şi priceperea în sporturile extreme. Se vor organiza şi battel-uri de breakdance plus un gaming room pentru pasionaţi. Pentru ca tacâmul să fie complet se vor ţine 8 concerte şi un party programat să ţină 24 de ore. Sună bine, nu?

Pe scenă vor urca **artişti** ce iubesc la fel ca şi noi cultura underground. Printre numele adevăraţilor eroi ai hip-hop-ului se numără C.T.C, True Tiger, Aforic, Chimie, Gojira, DOC, Deliric 1, Vlad Dobrescu, Norzeatic, Flou REGE & DJ ALBU. Se va putea admira turul de forţă al grafferilor, flow-ul street dancer-ilor şi evoluţiile live ale muzicienilor.

Ca în fiecare an se vor pregăti multe surprize, iar atmosfera te va duce la un alt nivel. Este locul perfect unde toţi iubitorii de cultură urbană se întălnesc şi formează o mare familie. Familia Street Heroes.

Consider că Street Heroes este cel mai hot eveniment urban al iernii şi cu siguranţă ne va strange pe toţi în Turbohalle. Skateri, Bikeri, grafferi, iubitori de **hip-hop** adunaţi-vă pentru a face din 9 februarie cea mai fierbinte si explozivă zi a anului.

Preţul biletelor este de 30 de lei pentru a avea acces peste tot, iar pentru cei mai ocupaţi există şi bilete la 15 lei, dar nu permit intrări multiple la festival.

**Preţurile biletelor** au fost fixate astfel încât cei care aleg să vină mai devreme la festival să iasă în dublu-avantaj: bucurându-se de întreaga experienţă Street Heroes, atât de sport extrem cât şi de muzică, concerte şi party. Un plus este că puteţi veni cu aparatele foto pentru a surprinde cele mai tari momente.

Eu recomand să mergeţi pentru a vedea un alt tip de petrecere, o alta lume şi alt mod de a petrece 24 de ore. Distracţia este garantată, iar voia bună o facem noi!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută