Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Direcţia 5: Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Direcţia 5: Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste Share Direcţia 5: Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste


**Direcţia 5** se pregăteşte de un nou turneu şi pune la cale o surpriză pentru fanii lor chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Vor susţine două concerte speciale, primul fiind la Teatrul Naţional Bucureşti pe **11 februarie** şi al doilea la Cinema Patria pe **14 februarie**.

Cu ocazia **Zilei Îndrăgostiţilor**, băieţii au pregătit fanilor un turneu naţional care începe în Bucureşti şi ajunge la Cluj, Timişoara, Oradea, Deva, Braşov, Bacău şi Baia Mare. Fiecare concert va fi unic şi va conţine cântece de pe toate albumele formaţiei. Piesa dedicată publicului fiind ”Îţi mulţumesc”.

**Biletele** pentru concertele Directia 5 de Valentine’s Day de la Teatrul Naţional şi Cinema Patria se găsesc în format [electronic](www.iabilet.ro) şi în format fizic la Teatrul Naţional, Cinema Patria, Magazinul Unirea şi Librăria Eminescu. Preţurile pornesc de la 90 de lei.

Pentru mai multe **detali**i despre Direcţia 5 accesaţi pagina de [Facebook](http://www.facebook.com/directia5official) sau [site-ul](http://www.directia5.com/) oficial al trupei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută