Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Testarea pe animale va fi interzisă în Europa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Testarea pe animale va fi interzisă în Europa Share Testarea pe animale va fi interzisă în Europa


Body Shop şi Cruelty Free International sărbătoresc **sfârşitul testării pe animale** a produselor cosmetice. În Europa s-a reuşit acest lucru în urma unei campanii ce a durat 20 de ani.

**Interdicția** afectează pe oricine vrea să vândă noi produse cosmetice în UE, și include toate articolele de toaletă, de la sapun la pastă de dinţi şi toate produsele de frumuseţe.

**The Body Shop şi Cruelty Free International** lansează o serie de activități comemorative speciale în numărătoarea inversă până la data de 11 martie.

Interdicția UE privind importul și vânzarea produselor testate pe animale a fost **planificată în anul 2009**. Companiile au aşteptat interdicţia, dar în urma întârzierilor au continuat să testeze produsele cosmetice pe animale până când au găsit metode alternative.

Interdicția propusă trimite un **mesaj puternic** la nivel mondial în special în țări cum ar fi China, care cer în continuare testarea pe animale pentru produsele cosmetice.

**Body Shop** a adus un omagiu pentru clienții care au sprijinit campania companiei împotriva testării pe animale în produsele cosmetice pentru mai mulți ani.Această mare realizare este doar închiderea unui capitol. Viitorul frumuseţii trebuie să nu se bazeze pe cruzimea faţă de animale.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută