Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

O cafea bună se bea la… La Creperie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O cafea bună se bea la… La Creperie Share O cafea bună se bea la… La Creperie


…și în această dimineață ceasul a sunat prea devreme, mă trezesc buimac și pașii mă îndreaptă spre ibricul de cafea, când …surpriză…no coffee at all. Găsesc la îndemână o revistă de timp liber și răsfoiesc pagină cu pagină pentru a găsi cafeneaua potrivită. Văd un local draguț unde am auzit că se mănâncă cele mai bune clătite din oraș…ar merge și o clătită la micul dejun. Perfect, imi iau haina și mă îndrept pe Școlii nr.3 la cafeneaua La Creperie.

E frumos aici. Mi-am comandat clătita sărată cu salată, pastramă de pui, gorgonzola și dresing însă meniul de cafea e atât de bogat încât zăbovesc în alegerea comenzii de cafea. O mulțime de specialități de cafea : latte machiatto, caffe au miel, caramel machiatto, cappuccino Italian, cappuccino vienez, mokaccino, marocchino, irish coffee, frappe, coconut frappucino toate de la marca Mokarico.

Între timp sosește prietena mea și îmi face alegerea mai ușoară. Îmi recomandă latte machiatoo și comanda e facută. Am savurat din plin aroma bogată a cafelei Mokarico, am rămas cu adevărat impresionat. De acum știu unde beau cafeluța de dimineață. Am fost, am gustat și vă recomand cafeaua Mokarico de la … LE CREPERIE, strada Școlii nr.3.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută