Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Nuntă de poveste …la restaurantul Romanița

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nuntă de poveste …la restaurantul Romanița Share Nuntă de poveste …la restaurantul Romanița


De ce nuntă de poveste? Pentru că fi ecare dintre noi ne-o dorim. Pentru că visăm la ziua când devenim prinţi şi prinţese în basmul vieţii personale. Pentru că facem eforturi ca nunta noastră să fi e perfectă, inegalabilă, minunată şi magică… ca într-un basm… Iar pentru ca toate acestea să devină realitate restaurantul Romanița este cheia spre îndeplinirea dorințelor noastre. Echipa de profesioniști de la „Romanița” vă promit zile și nopți de neuitat, într-un local unic prin eleganță, comfort și
rafinament.

Sala de evenimente „Romanița”, oferă o atmosferă elegantă cu o capacitate de 350 de locuri în sala mare și 120 locuri în sala mică în care se regăsesc specialități culinare, pachete complete, recomandări și consiliere gratuită și satisfacție garantată de profesionalism. Mai mult de atât, aici se pot alege decorațiuni în trend, aranjamente fl orale pentru toate gusturile, într-o gama variată de culori în așa fel încât nunta să ramână o poveste de neuitat.

– Restaurant Romanița,
– Str. Europa, Nr. 95, la ieșirea din Recea,
– rezervări : 0743 / 690 771, 0744 / 426 192

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută