Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Magie la Oradea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Magie la Oradea Share Magie la Oradea


Magia este diferită pentru fiecare dintre noi. Pentru unii, magia este a te trezi din pat în fiecare dimineaţă şi a te bucura din plin de tot ceea ce îţi oferă viaţa. Alţii o văd în alte feluri. Surprinzător este faptul că magia poate fi întâlnită sub mii de alte forme, în viaţa de zi cu zi şi nu numai. Dar mai mult decât atât, magia poate să fie un pretext foarte bun pentru dezvoltare personală şi nu numai.

Pentru prima dată în oraşul de pe Crişul Repede, magia a fost adusă de către Magicianul Augustin printr-un workshop de antrenare a atenției prin iluzionism, care a avut în plus și un scop caritabil.

### Magicianul Augustin la Oradea

Aşadar magia a fost adusă la Oradea de un maistru în aceast domeniu, şi anume Magicianul Augustin, care a susţinut un training de captare a atenţiei prin iluzionism. Situaţiile în care este necesară atenţia şi energia, în viaţă şi în business, sunt vitale. Câştigi doar dacă îţi controlezi atenţia. Pierzi din neatenţie. Iar accidentele produc victime şi leziuni. Mai ales în afaceri.

În cadrul acestui eveniment, participanţii au putut învăţa accelerat, practicând tehnici şi mişcări unice, secrete pentru marea majoritate a oamenilor, prin care să poată să facă o mare diferenţă şi a obţine rezultate neaşteptat de pozitive; să înveţe să identifice ceea ce oamenii gândesc şi încearcă să ascundă celorlalţi, crezând că acele lucru nu pot fi descifrate; să atragă atenţia, prin iluzionism, către scopul (comercial) pe care l-au stabilit şi declarat iniţial; precum şi să îşi crească la un nivel foarte înalt nivelul de încredere şi şarm pentru prezentările în public.

Mirajul lucrurilor imposibile stârneşte pasiuni nebănuite. De altfel, worksopul, în premieră pentru ţara noastră, a fost dedicat antreprenorilor care doreau să-şi dezvolte abilităţi unice, pentru a obţine rezultate spectaculoase în relaţiile şi mediul lor de
afaceri. Totodată, au putut afla şi alte lucruri interesante precum: tipurile de gesturi subtile ce pot fi folosite pentru a obţine sau îndepărta atenţia unuia sau a mai multor oameni, tehnici de „body language” ce pot influenţa cursul unei negocieri, tehnici de inducere de mesaje subtile subliminale interlocutorului prin gesturi pe care acesta nici nu le conştientizează, moduri de a influenţa din câteva gesturi simple o întreagă audienţă. În mod cert, atenţia concentrează intenţia, în timp ce iluzionismul este arta de a manipula atenţia. Acolo unde se află atenţia noastră se găseşte şi energia.

Mai mult decât atât, organizatorii au considerat oportun un astfel de eveniment, datorită căruia cei prezenţi au putut dobândi abilităţi pe care le folosesc doar cei cu expertiză la nivel înalt (detectivi, keynote speakeri, actori, negociatori profesionişti, etc) le dețin.

Evenimentul – dedicat cu precădere oamenilor din mediul business, care doreau să-şi dezvolte abilităţi unice, vitale pentru obţinerea de rezultate spectaculoase în relaţiile şi mediul lor de afaceri – a trezit atenția oamenilor din mai multe domenii, și mai mult decât atât, le-a adus mai mule beneficii şi au putut afla răspunsuri la diverse întrebări. Printre acestea s-au numărat: „. De ce să te expui la astfel de riscuri, când e la îndemâna ta să afli secretele nerostite ale negocierilor de orice fel de la unui din cei mai cunoscuţi şi celebri magicieni din România?”, “De ce să nu capeţi oriunde energie nemăsurată prin acţiuni simple, uşoare şi la îndemână oricând?”, „De ce să nu-ţi desăvârşeşti menirea prin posibilitatea de a atrage mai multe oportunităţi, mai multă energie, mai mulţi bani, prin simplu fapt că obţii mai multă atenţie?”, „De ce să nu eviţi capcanele negocierilor prin identificarea instantanee a intenţiei interlocutorului?”, „De ce să nu-ţi maximizezi profitul prin antrenarea atenţiei… antreprenoriale?”.

Unul dintre cei prezenți la workshop despre eveniment: “Chiar ajută să-ţi oferi cartea de vizită aparent goala dar pe care o tipăreşti pe loc sau să sfidezi legile fizicii cu accesorii la îndemână oricui. În cazul nostru nişte banale elastice colorate întrepătrunse. Am trecut mai apoi chiar noi la proba practică a trucurilor şi nu oricum, ci în echipe. Am avut succesiv rolul de
profesor, elev sau observator, poziţii perceptuale descrise pe larg de Augustin. Am aflat astfel ca învăţ mai bine din postura de observator”.

### Magia la Oradea.

În definitiv, it’s a kind of magic, cum ar spune un celebru solist … Şi dacă totuşi această magie nu a fost încă de ajuns pentru
Oradea noastră dragă, atunci vă dorim să aveţi parte de Zile şi Nopţi încărcate de multă multă magie !

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută