Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Biletele pentru concertul Yanni se vând în ritm alert

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Biletele pentru concertul Yanni se vând în ritm alert Share Biletele pentru concertul Yanni se vând în ritm alert


Întâlnirea cu marii artişti se stabileşte din timp. Cu două luni înainte de eveniment mai mult de jumătate din bilete au fost vândute. **Yanni** este unul dintre cei mai aşteptaţi artişti străini în România, fapt cei îi face pe organizatori să creadă că vor ţine concertul cu casa închisă.

Deşi, mai sunt aproximativ două luni până la concertul marelui artist, biletele puse în vânzare se vând în ritm alert, acestea fiind epuizate în proporţie de 50% din numărul total al locurilor de care dispune **Sala Palatului**. În ultima perioadă, tot mai mulţi fani ai artistului au cumpărat bilete pentru a nu rata concertul de la Bucureşti, Organizatorii informează ca la acest moment mai sunt disponibile bilete la preţuri ce variază între 105 lei şi 780 lei în funcţie de categoria de loc.

Celebrul pianist şi compozitor, Yanni revine în aceasta primăvară la Bucureşti alături de orchestra sa cu un nou concert ce face parte din **turneul mondial** “World Without Borders”. Modificarile legate de data susţinerii acestui concert, i-a determinat pe organizatori să găsească o soluţie pentru a satisface cererea publicului, stabilind astfel reîntâlnirea fanilor din România cu Yanni şi muzica acestuia, pe 31 martie la Sala Palatului, începand cu orele 19:00. **Biletele** pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet, magazinele EuroGSM şi online pe [vreaubilet.ro](www.vreaubilet.ro).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută