Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Teatru Zurli prezintă Hansel şi Gretel

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatru Zurli prezintă Hansel şi Gretel Share Teatru Zurli prezintă Hansel şi Gretel


Despre actori se spune că sunt uneori zurli, dar unii o recunosc pe faţă. Teatrul Zurli are mulţi copii şi părinţi de amuzat şi povăţuit. Aşadar, duminică, 3 februarie, în două serii, de la ora 10:30 şi 12:00, la spectacolul Hansel şi Gretel, la Clubul Tăranului, din cadrul **Muzeului Ţăranului Român**.

Copiii vor învăţa de la **Hansel şi Gretel** ce este prietenia şi la ce ajuta solidaritatea, spiritul de echipă, încrederea şi curajul. Ca de fiecare dată, cei mici devin la rândul lor actori, cântă, dansează şi se distrează cot la cot cu eroii de pe scenă.

Povestea clasică a celor doi fraţi este adaptată în stilul Zurli şi **jucată cu multă veselie**. Spectacolul pune în evidenţă reacţia unor copii aflaţi în situaţii excepţionale, din care reuşesc să se salveze până la urmă şi să învingă vrăjitoarea cea rea.

Preţul unui **bilet** este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută