Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Taverna Pub & Restaurant

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Taverna Pub & Restaurant Share Taverna Pub & Restaurant


Unul din cele mai cunoscute și apreciate localuri din centrul Clujului, adorat deopotrivă de studenți, turiști sau clujeni nativi datorită unei splendide terase deschise din primele săptămâni ale primăverii până toamna târziu, Taverna Pub & Restaurant este înainte de toate un restaurant primitor, decorat cu mult bun gust, într-un stil simplu dar în același timp elegant și funcțional.

Fie că ai ajuns aici la fix pentru a servi un mic dejun copios, fie ești în căutarea unui local în care să poți lua un business lunch, fi e pur și simplu ieși cu prietenii la cină sau la o băută cinstită, Taverna te întâmpină mereu cu bună dispoziție, muzică plăcută, atmosferă caldă, dar cel mai important, cu o mulțime de surprize culinare! Localul pune la dispoziția clienților 175 de locuri, fiind astfel restaurantul perfect pentru organizarea unor evenimente speciale, de la petreceri private până la zile de naștere, botezuri sau diferite reuniuni.

Preparatele delicioase la prețuri foarte atractive, băuturi variate, pe toate gusturile, și o servire ireproșabilă sunt de fapt ingredientele care te cuceresc încă de la prima vizită la Taverna, transformându-te pe loc într-un client fidel atmosferei relaxante și bucătăriei savuroase cu care te așteaptă zilnic Taverna Pub & Restaurant. Preparate din bucătăria italiană (Spaghetti Carbonara, Tagliatelle cu hribi, Lasagna sau Tagliatelle cu somon, diferite sortimente de pizza – preferata mea este Pizza Taverna, Piadina Prosciutto & funghi, Cotto e salsa tonnato, Prosciutto & rucola), salate fresh (Chicken Mix sau o salată de pui cu gorgonzola), grillurile de pui, berbecuț și porc servite cu o porție de cartofi la cuptor cu rozmarin și o salată de varză sunt întotdeauna alegeri inteligente.

În plus, studenții se vor simți foarte răsfățați la Taverna, și asta pentru că aici îi așteaptă meniuri speciale, destinate fiecărui an în parte: anul 1, anul 2, anul 2, master, și bineînțeles că nici studenții restanțieri nu sunt neglijați, ei bucurându-se de meniul restanțier. Și pentru că toți studenții “se bucură” de cel puțin două ori pe an de sesiune, Taverna v-a pregătit și un meniul de sesiune!!!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută