Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Startup Weekend – adică 54 de ore de team work!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Startup Weekend – adică 54 de ore de team work! Share Startup Weekend – adică 54 de ore de team work!


Vă numărați printre tinerii clujeni (și nu numai) pasionați de antreprenoriat? Aveți în plan să vă dezvoltați în viitorul apropiat propria afacere? Ei bine, în acest caz avem vești bune pentru voi. Chiar dacă mai este fix o lună până la evenimentul despre care vă vorbim, e bine să știți din timp despre ce e vorba, să vă faceți temele de casă și să vă notați în agendă zilele de 1, 2 și 3 martie.

De ce? Pentru că timp de 54 de ore veți avea ocazia de a învăța lucruri noi, de a cunoaște oameni noi, mentori, experţi tehnici și oameni de afaceri de succes, care vă vor ajuta să vă puneți pe picioare propriul business. Startup Weekend, evenimentul care va avea loc în perioada 1-3 Martie 2013, la Exclusiv Catering Cluj-Napoca reunește mai multe echipe formate din programatori, designeri, oameni de marketing, studenți sau juristi, care vor construi un business pe baza unei aplicații web, mobile sau a unei idei inovatoare. Aceştia vor fi ghidaţi de sloganul evenimentului: “No talk, all action. Build a startup in 54 hours”. „Dacă la prima ediţie evenimentul a avut 90 participanţi, peste 120 tineri sunt aşteptaţi pe 1 şi 3 martie” , a declarant Vlad Ciurcă, organizator Startup Weekend Cluj.

Vă întrebați ce înseamnă Startup Weekend ? Vă lămuresc îndată organizatorii eventului: “o rețea globală de lideri și antreprenori pasionați, uniți de misiunea de a inspira, educa și stimula oameni, echipe și comunități”. Cu alte cuvinte, vorbim despre o organizație non-profit, care promovează educaţia experimentală a antreprenoriatului şi se implică în mod activ în creşterea şi dezvoltarea comunităţii globale de antreprenori.

Detalii:
Website: www.cluj.startupweekend.org
Email: cluj@startupweekend.org
Facebook: www.facebook.com/StartupWeekendCluj

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută