Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ipostaze Lirice – Expoziţie de grafică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ipostaze Lirice – Expoziţie de grafică Share Ipostaze Lirice – Expoziţie de grafică


În perioada 25 ianuarie – 15 februarie, la BCU veţi putea vizita o expoziţie de grafică, semnată de Cosmina Marcela Oltean, absolventă a “Institutului Eurocor”, Bucureşti. Artista s-a remarcat recent la numeroase concursuri şi festivaluri naţionale cu ilustraţii din creaţia lirică a lui Mihai EMINESCU, Octavian GOGA, Lucian BLAGA, manifestări la care a obţinut premii şi distincţii, ca semn al aprecierii talentului său plastic.

Reproduceri după lucrările sale au apărut în publicaţii ca “Lyceum” şi “Informaţia Harghitei”, precum şi în revista “Cetatea Culturală” sau într-o carte de colorat pentru copii, intitulată “Fiicele bătrânului an”, lucrare semnată alături de Viorica URZICĂ (versuri). Începând din anul 2009, tânăra plasticiană harghiteană este prezentă la o serie de expoziţii de pictură şi grafică din Subcetate, Miercurea Ciuc, Topliţa, Alba Iulia şi Cluj-Napoca.

Expoziţia de faţă ne oferă un număr de circa 45 de lucrări realizate cu o deosebită sensibilitate şi cu un simţ plastic aparte. Expoziţia de grafică “Ipostaze Lirice” va rămâne deschisă până vineri, 15 februarie, putând fi vizitată de luni până vineri între orele 8.00 – 20.00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută