Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Galerie de artă contemporană pentru tinerii artişti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Galerie de artă contemporană pentru tinerii artişti Share Galerie de artă contemporană pentru tinerii artişti


**Năsui colecţie & galerie** este un operator cultural care prezinta lucrări importante ale creaţiei unei selecţii atente de artişti contemporani români, în contexte naţionale şi internaţionale favorabile.

Proiectul se va desfăşura pe parcursul **anului 2013** şi promovează cultural şi investiţional artişti care lucrează în artele vizuale contemporane: pictură, sculptură, fotografie, performance.

Năsui colecţie & galerie s-a deschis în decembrie 2010 şi are **proiecte** în diverse contexte culturale prestigioase cum ar fi Bienala de artă contemporană de la Moscova, Casa Artiştilor Tel Aviv, Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti Mogoşoaia, Varfok Galeria Budapesta, Centrul American de Arta Dorothy Paris sau Independents Liverpool Biennial.

Printre **artiştii promovaţi** se numără Radu Belcin, Dragoș Burlacu, Francisc Chiuariu, Felix Deac, Flavia Pitiș, Bogdan Rața, Cristian Todie, Lucian Muntean.

Năsui colecție & galerie are ca scop circulația pe piața și scena de artă națională și internațională a artei și artiștilor din portofoliu și contribuția la creșterea sustenabilă a cotei artiștilor reprezentați. Pentru mai multe detalii vizitaţi [site-ul proiectului](www.cosminnasui.com)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută