Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Chez Michou

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chez Michou Share Chez Michou


Ce poate fi mai potrivit pentru o dimineață cețoasă de început de februarie, când se dau bătăliile finale între forțele ultime ale iernii și razele de soare din de în ce mai puternice ale primăverii care se apropie, decât o cafea tare, savurată alături de un mic dejun rafinat, oeuf moelleux cu ratatouille de exemplu, pentru care merită să fii matinal? Nu știu dacă deja intuiți, dar vorbim de un restaurant francez, în care nu ai cum să nu te simți bine, răsfățat și relaxat.

Situat în Piața Unirii la numărul 29, în incina Hotelului Melody, Chez Michou – Cuisine Francaise este un restaurant cu specific francez, unde aveți de acum ocazia să gustați preparate franțuzești, gătite sub atenta îndrumare a celor doi bucătari șefi Deak Istvan și Emanuel Langa. De la decorul elegant și deosebit de funcțional și versatil (restaurantul este compus din mai mult “zone” ca să le spunem așa, mai exact zona barului, care domină încăperea, zona de bistro și desigur zona de restaurant propriu-zis, cu măsuțe și scaune cochete, care conferă un are foarte french întregului spațiu.

Despre meniu nici nu cred că trebuie să vorbesc foarte mult, mai degrabă aș insista să faceți voi o vizită la Chez Michou pentru a vă convinge că tartarul de somon cu fenicul și castraveți, creveții cu sos de usturoi, terina de foie gras gătită la cuptor, cu fructe confiate, jeleu de vin dulce și sos de dovleac, salata de rucola cu brânzeturi nobile, supa de scoici sau somonul file cu gratin de conopidă, sos de cimbru și sos Bechamel sunt de neratat!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută