Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Something (like) Stand-up

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Something (like) Stand-up Share Something (like) Stand-up


Cei dornici de o porţie bună de râs sunt aşteptaţi cu drag la o seară de **stand-up comedy**. Teatrul Indart îl aduce pe scenă pe Daniel Budeanu în one-man show-ul de senzaţie ” Something (like) Stand-up, duminică 10 februarie la ora 19.00 la Caffe Tabiet.

Stand-up comedy este descries ca un gen de performance american special conceput pentru spaţii gen cluburi sau baruri, unde un comic monologhează în faţa unui public, încercând să-l facă să râdă.. **“Something like Stand-up”** este un show despre un individ care nu beneficiază de slujbă sau o viaţă socială. Onest şi hilar îşi dezbracă personalitatea în faţa publicului într-un mod obsesiv bolnăvicios la un nivel de eviscerare egal cu cel al unei autopsii făcute pe extraterestri.

Evenimentul va avea loc la White Saloon din Caffe Tabiet şi va începe la ora 19.00. **Intrarea este 15 lei**, iar rezervările se fac la numarul de telefon: 0728.657.595.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută