Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Dubioza Kolektiv concertează la Balkan Party

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dubioza Kolektiv concertează la Balkan Party Share Dubioza Kolektiv concertează la Balkan Party


Nu este pentru prima oară când artiştii invocă spiritul nostru balcanic, dar la nivelul unei megapetreceri nu a fost nici unul dintre ei. Pe data de 27 martie 2013, **The Silver Church Club** organizează la Bucureşti concertul unei trupe care a reuşit să cucerească întreaga Europă sub denumirea de “senzaţia Bosniei”: DUBIOZA KOLEKTIV! Show-ul reprezintă totodată al doilea pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2013, dintr-o lungă serie de evenimente care-şi propun să pregatească publicul român pentru festivalul din acest an ce va avea loc în weekend-ul 5-7 iulie, în cadrul B’ESTFEST Park din Tunari.

Inclusă pe lista trupelor nominalizate pentru Independent Album of the Year de la premiile IMPALA de acum doi ani pentru materialul **”5 DO 12″**, Dubioza Kolektiv atrage atenţia în special datorită **show-urilor live explozive**. Chiar dacă lumea din “Vest” a început să îi asculte muzica relativ recent, trupa a reuşit să câştige tot mai mulţi fani, fiind astăzi una dintre cele mai apreciate trupe live ale Europei de Est. În afara Balcanilor, **Dubioza Kolektiv** a fost nominalizată pentru “Cel mai bun album independent al anului 2011”, fiind totodată recunoscută de BBC şi Time Magazine drept vocea muzicală a Bosniei.

În deschiderea evenimentului **“Balkan Party”** vor cânta cei de la Madame Hooligan, o formatie americano-română (Radu Almasan – voce, Andrei Cebotari – percuţie şi David Ballon – chitară electrică) ce cântă rock alternativ cu influenţe est-europene. Până acum au un singur album la activ, lansat în anul 2008, numit “AntiHeroes”.

**Bilete** se pot achiziţiona online, pe [iabilet.ro](www.iabilet.ro) şi [metalhead.ro](www.metalhead.ro/bilete) sau în seara concertului, la intrarea în club, la preţul unic de 40 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută