Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Metalhead Awards 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Metalhead Awards 2012 Share Metalhead Awards 2012


Rock-ul merită premiat şi cu atât mai mult dacă este autohton. Celebrul site românesc [METALHEAD.ro](WWW.METALHEAD.RO) îşi desemnează câştigătorii. Doar câteva zile ne mai despart de primul eveniment major al începutului de an. **Metalhead Awards 2012** este prima gală dedicată premierii trupelor underground de rock şi metal din ţară.

Bucureştiul va găzdui laolaltă joi, 31 ianurie, în **Silver Church** debutanţi, trupe consacrate şi iubitorilor ai genului pentru un show care va rămâne mult timp in memoria multora. Pe lângă concertele câştigătorilor vor exista decernări de trofee, momente speciale live, prezentări. **Rockoteca** va fi cu volum maxim în boxe şi un adevărat regal pentru publicul iubitor de rock din România.

Seara va începe începe cu Negura Bunget care are un setlist special ce va conţine foarte multe piese vechi pe care nu le-aţi mai auzit live de multă vreme. Organizatorii ne sfătuiesc să ne cumpărăm **bilete** din timp având în vedere interesul publicului pentru eveniment. Uşile de la Silver Church se vor deschide la ora 18.30 şi preţul unui bilet la intrare este de 25 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută