Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Iepuraşii YellLow cântă în Panic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Iepuraşii YellLow cântă în Panic Share Iepuraşii YellLow cântă în Panic


Cu mult timp înainte de Paşte, iepurasii **YellLow** şi-au făcut tot mai des apariţia pe scenele cluburilor şi festivalurilor bucureştene. Ei continuă să ne surpirndă şi se pregătesc alert de următoarea petrecere.

Piesa Naive, primul release al formaţiei, a ajuns pe locul 2 în **TopShow Radio Guerrilla** şi a atras atenţia câtorva producători şi remixeri asupra potenţialului lor. Aceasta şi multe altele îi vor ţine în picioare pe cei care se duc joi în club Panic. Împreună, beat după beat, vor demonstra că iepuraşii sunt mai trendz în culoarea galben.

Dacă vă întrebaţi de ce “Yellow”, aflaţi că acesta combină cele două concepte opopuse: yell, adică digital şi low ce face trimitere la bass sau down tempo. Încadrat în zona muzicii electronice, sound-ul YellLow combină o mulţime de elemente stilistice, trecând de la pasaje trip-hop la alternativ, pop şi post-soul.

Născut dintr-o joacă în ianuarie 2010, conceptul galben este acum susţinut de **Andi Petreanu** (clapă, sampler, efecte), alături de Luiza Popescu la voce, de Radu la bas şi, mai de curând, de un al patrulea membru, bateristul Alexe Alexandru.
Joi, 31 ianuarie aceştia vor pune stăpânire pe club Panic din capitală. Seara va debuta cu performance-ul membrilor TunesInnaOurHeads care prezintă, în premieră, un nou proiect: Crowd Control. Uşile clubului se vor deschide la ora 21.00, iar preţul **biletului** este de 15 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută