Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Aeon Blank concertează la Metalhead Awards 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Aeon Blank concertează la Metalhead Awards 2012 Share Aeon Blank concertează la Metalhead Awards 2012


Adevăratele succese sunt răsplătite de mai multe ori. Câştigătorii titlului de **Best Alternative Newcomer** vor concerta la Metalhead Awards 2012.

Evenimentul va avea loc în The Silver Church, joi, **31 ianuarie** şi va începe la ora 19. Va fi mult timp pentru ca toţi câştigătorii să îşi arate talentul. Alături de ei pe scenă vor urca şi băieţii din trupa Aeon Black.

**Emil Luca** – vocals and guitars, Mircea Becherescu – guitars, Alex Comarnicianu – bass, Sorin Fratila – keyboards, Bogdan Valentin – drums sunt cei care au convins la sfârşitul anului trecut că merită să lanseze un nou val în muzică.

**Aeon Blank** încă de la început a abordat rock-ul alternativ cu influenţe dark wave. metal şi gothic. Rămâne de văzut cu ce ne vor surprinde de data aceasta. Dacă vrei să le fi alături un **bilet** cumpărat de pe [metalhead.ro](www.metalhead.ro) este 20 de lei. Altfel vei plăti la intrare mai mult cu 5 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută